About Huisartsenpost NL
Met De Nationale Huisartsenpost kun je direct videobellen met een echte arts.

Dubben of je wel of niet naar de dokter gaat? Internet raadplegen? Wachten tot het vanzelf weer overgaat? Dat hoeft niet meer! Met deze app kom je middels een beveiligde videoverbinding direct in contact met een echte arts.

Heb je een vraag over de griep? Vraag je je af of je naar de dokter moet gaan? Neem eerst eens contact op met De Nationale Huisartsenpost en vraag om advies.

Ons team van Nederlandse artsen is dag en nacht bereikbaar voor iedereen. Dankzij onze nieuwe App is het mogelijk om via een beveiligde videoverbinding met ons in contact te komen. Er is altijd een ervaren huisarts beschikbaar.

Door alle bezuinigingen wordt het steeds lastiger om direct een huisarts even te spreken te kunnen krijgen. Al is het maar om te vragen of datgene waar je mee zit vanzelf weer over gaat. Ook voor de huisartsen wordt het steeds lastiger om tegemoet te komen aan de vraag van de patiënt. Door de werkdruk van de huisarts, duurt het regelmatig enkele dagen voordat hij zijn patiënt kan zien. Dat probleem is nog veel groter als je in een moeilijk begaanbaar of afgelegen gebied zit. Dan is het een nog veel moeilijker om medische hulp te krijgen op het moment dat je dat wilt.

Het is dan ook onze visie dat iedereen, ongeacht waar hij of zij zich bevindt, gemakkelijk contact kan krijgen met een huisarts. Door het inzetten van onze App komen we al een heel eind in de richting, maar we zijn er nog niet. Wij zijn van plan om in de toekomst ook nog gebruik te gaan maken van a.i. (kunstmatige intelligentie). Dat wordt een nuttige aanvulling op ons huidige systeem en stelt ons in staat om nog sneller voor iedereen klaar te kunnen staan.
User Reviews
4 out of 5
18 Total Reviews
Additional Information
Version
5.8
Updated
May 14, 2019
Category
Available on
Write a review